Privatno nemam neko pozitivno mišljenje o gej populaciji, kad hoću da budem fin kažem da sam neutralan prema tome. Međutim, ako se gledaju zemlje koje su im dale prava i one koje nisu mnogo toga postaje jasno... imaju prava samo u visoko razvijenim zemljama u kojima svako od nas sanja da živi i radi... možda bismo se trebali zapitati da negdje ne griješimo u razmišljanjima?
Ne grijesimo. U skolama na zapadu se promovise i uci o nekoj ideji tzv. transrodnosti. Prrma njima postoji vise rodova. Ako se ti osjecas da nemas uopste roda, da nisi musko a ni zensko, onda zapravo nisi ni jedno ni drugo. Mozes reci da se uopste ne osjecas kao covjek vec kao covjek-macka. Kao postoji 10000 rodova. Tesko za objasniti ali teski debilizam.
Sto je najgore, to se sve namece ljudima tamo i oni moraju vjerovati u takve debilnosti i davati nekakav specijalan tretman tim osobama. Naravno za to se sve zalaze LGBTQ ili kako vec. To cemo i morati prihvatiti ako zelimo u EU. Pederluk i mogu prihvatiti ali promovisanje mentalnih bolesti i ucenje djece kako su te stvari normalne, nikad..
Prikaži sve komentare (35)