Ovo je portal koji truje ljude nacionalizmom i dezinformacijama. Od reklama se više ne može živjeti, pa se prešlo na poltronizam i mazanje očiju i zavađanje naroda. Kada klix ne bi radio jedno mjesec dana mislim da bi se ljudi psihički odmorili. Čak je i večina ovih komentara napisana od strane stranačkih poltrona. Oni nepodobni komentari se cenzurišu, a podobni dobiju po 300 likova u desteak sekundi.
Pogledaj ko su vlasnici i sve ce ti biti jasno. Sto je najsmjesnije, ni jedan od njih dvojice ne zivi u Sarajevu. Dodju ponekad, obidju radnju, i nazad na more. Malo glume patriote da se ulizu bosnjama, malo seru o ratnim zlocincima da privuku srbende, a najbolje vode vodu na svoj mlin, jer kao sto mozes primjetiti, brisu svaki komentar koji negativno opisuje hrvatine. Da su u bilo kojoj drugoj zemlji, davno bi bili bivsi, jer tolerisu govor mrznje.
@skroz.anoniman Naravno. Misliš da ne proslijeđuju IP adresse i logove stranačkim ublehašima. Na ovakve portale samo pod dobrim VPN-om i Proxy-em komentarisati. Sve inteligentne komentare brišu, a one pune najniže vrste ostavljaju. Naravno da bi, ali im politika stoji iza leđa, zato i opstaju, ali samo polako dođe đavo po svoje.
Prikaži sve komentare (91)