To je to što sam ja stalno tvrdio. Prava meta Muslimana nikada nisu bili Srbi, niti u ratu niti u poraću. Pogotovo u poraću, jer su Srbi i RS Dejtonska kategorija, čega su Muslimani jako svjesni. Povrh toga su im Srbi dali po ušima pa se na njih ne usude. Meta su im stalno bili Hrvati, koji su malobrojniji, te ih je time, računaju, lakše poklopiti. Ali biti će vam čuna Marjanova...
@Avenija Jesmo brojčana ali ne i politička manjina. Što je velika razlika. Što vama važi da ste po lažnom Popisu natpolovična većima kada ste na 70% teritorija BiH uvjerljiva manjina?
hrvati nemaju nikakve sanse...em ce ih za deset godina u federaciji biti 5% i izgubit ce konstitutivnost em ce imati i hrvatska a jos vise oni problema oko presude...pa bakir ih vec podyebava javno na tv i poziv ada se odreknu hb..kao to bi njemu bilo dovoljno....:))))...pitanje je ko je bakir da odlucuje o sudbini hrvata...cuj njemu bi bilo dovoljno da se hrvati odreknu svake ideje hb...inace ce raditi sportisti u uniformi...:)))
Prikaži sve komentare (100)