Glas razuma. Znamo mi da ćemo poslije ovog novembra biti još više krivi što se nismo predali i dali susjedima i komšijam da podijele između sebe naše avlije i bašče. Krivi smo što su nas uspjeli poklati i pobiti samo 100.000, a oni planirali mnogo više.
antibiotik prije 6 minuta +1 Glas razuma. Znamo mi da ćemo poslije ovog novembra biti još više krivi što se nismo predali i dali susjedima i komšijam da podijele između sebe naše avlije i bašče. Krivi smo što su nas uspjeli poklati i pobiti samo 100.000, a oni planirali mnogo više BR.UKUPNO NASTRADALIH U BIH JE 98 HILJADA,BR SRBA JE 29 HILJADA, ZNACI 30 POSTO..BR SRBA NA POPISU 1991 GOD JE BIO 31 POSTO. STA OD OVOG NIJE TACNO
antibiotik prije 6 minuta +1 Glas razuma. Znamo mi da ćemo poslije ovog novembra biti još više krivi što se nismo predali i dali susjedima i komšijam da podijele između sebe naše avlije i bašče. Krivi smo što su nas uspjeli poklati i pobiti samo 100.000, a oni planirali mnogo više. E TO JE KLASICAN PRIMER KAD SE NEKO UZIVI U ULOGU ZRTVE,,UKUPAN BR NASTRADALIH U RATU JE 98 HILJADA OD CEGA JE 29 HILJADA SRBA,ILI TI 30 POSTO.
Prikaži sve komentare (228)