Hrvati su potopljeni u BIH...Realno oni još imaju uticaj od Ljubuškog do bulevara u Mostaru...a i to je pitanje do kada.
Vidis,tu se varas.U vrijeme domovinskog rata Hrvatska je imala za vratom krajiske cetnike.Trecina zemlje je bila okupirana,vojska je bila goloruke.Medjunarodna zajednica nas je mogla ucjenjivati Krajinom.Hrvati u BiH su bili razasuti na sve strane.Hrvatska danas ima snaznu vojsku,cistu zemlju.Hrvati u BIH su zaokruzeni. Nikad nije bio bolji trenutak da se ostvare nasi interesi u BIH.Na zalost ja i mislim da je to ovo sto si naveo,do Kupresa.A to odgovara i Bakiru! Kalifat u sredisnjoj Bosni!
@mrAdil Daleko je Stambul.Imaju Turci i svojih briga,Kurdi,Iracani,Armeni,Rusi,Grci,Bugari? Samo cekaju. Hrvatska ce intervenirati,nama treba topnistvo,nista vise.Ako ovo sve izmakne kontroli,a Bakir kaze da je spreman na rat. BIH je od pamtivjeka HRVATSKA zemlja,mi smo ovdje dosli tisucu godina prije poganih Turaka.BIH je u srcu krscanske Europe,ovdje nece biti Turaka i kalifata! Bosnjo jos uvijek moze prihvatiti pruzenu ruku mira.Mozemo sjest za stol.
Prikaži sve komentare (346)