Poljake jeste Hitler gazio u ratu, ali puno više pamte šta su im komunisti radili u "miru". Uostalom, ne vidim kojom logikom ljudi povezuju Hitlera sa ovim obilježavanjem dana nezavisnosti Poljske, ako je neko desničar i ne želi da mu kojekakve jude uvoze smeće u zemlju ne znači da je nacist. Čisto sumnjam da bi iko osim možda par osoba na ovom skupu imalo pozitivno mišljenje o Hitleru.
Da, ali oni u vecini smatraju Hitlera kao protektora bijele Evrope sto je apsurd, da su izasli na ulicu ovako Francuzi, Njemci zemlje koje imaju veliku stopu priliva izbjeglica iz Afrike i bliskog istoka mozda bi imalo nekog smisla ali ovde se radi o zemlji u koju niko nebi doselio.
Hitler je završena priča, frajer je mrtav 70 godina, njega iz groba samo vade mediji i ljevičarske spodobe koje čim vide da je neko digao glas koji nije po njihovoj volji proglašavaju iste fašistima i nacistima. Gdje god imaš neki patriotski skup, čak i puno blaži od ovog poljskog, mediji bez po' muke opale naslov da maršira "far-right". Poljaci su zadnji koji će glorifikovati Hitlera.
Prikaži sve komentare (420)