Ne mogu da vas shvatim..Planeta 'Zemlja' , stara ~1,600,000,000 godina , na njoj zive Homosapieni , koji jos uvijek imaju imaginarnih problema sa religijom gdje god se okrenu?? Nadam se da ce neke naprednije civilizacije uspijeti naci inteligentan tip zivota u ovom nasem solarnom sistemu , jer ga ovdje , na Zemlji, definitivno nece naci..
Našlo se 5-6 budala koji su hodali po palestini, arabiji, siriji, iraku i koji su zadali neka pravila i učenja, i cijela planeta i dan danas slijedi te budale... nevjerovatno...
@MCCCLXXVII Tacno tako drug moj , ali ce te svako pljuvati jer si protiv toga , jer ne samo zato sto imas mozak u glavi , nego zato sto ga koristis.. Samo me zanima kako mogu vjerovati u 'Boga' , s time da ne znaju ni neke najosnovnije stvari o Zemlji (recimo obim planete) , time se izgleda niko od vjernika ne zanima , interesantno ... Samo cu reci da sam bez religije postigao bezbroj vise stvari (kao iseljenje iz BiH) nego kada sam bio u vjerskoj drzavi , gdje sam forsiran imati religiju ;)
Prikaži sve komentare (87)