neki dan izađe lista poslovne konkurentnosti u svijetu, gdje je srbija napredovala, pa je četrdeseta, a bih nazadovala, pa je devedeseta. pa, ako vas budu lagali da su krivi dejton, vatikan, masoni, kantoni, grbovi i himne, lažu - među kriterijumima na toj listi nema ništa od navedenog, a ono što ima nikad nije bilo tema izborne kampanje i razlog smjene vlasti. do nas je. oni će uvijek radije kokodakati o ponosu, himnama i bitkama, to je besplatno i traži nula znanja i stručnosti.
2008 godina 1 euro = 75 dinara (najvisa vrijednost u zadnjih deset godina) Mart 2017 godina (Vucic predsjednik i premijer) 1 euro = 124 dinara (najniza u zadnjih 10 godina) Danas 1 euro = 118 dinara (jedna od najnizih vrijednosti u zadnjih deset godina)
U isto vrijeme, vrijednost bosanske marke u odnosu na euro se maltene nije mjenjao jer je marka vezana za euro. Sto znaci, vecinu robe gradjani BiH su mogli platiti isto danas i prije deset godina. Dok to nije slucaj sa srbijancima, vecina robe u Srbiji je danas barem 40% skuplja nego prije 10 godina. I usluge su barem 40% skuplje nego prije deset godina.
Prikaži sve komentare (140)