da ovi iz skole i ministarstva obrazovanja imaju imalo mozga i morala, obavezno bi promijenili ovaj neprimjereni naziv osnovne skole, jer puno se tu bure podiglo, puno kontroverzi, tako da nije sve cisto, a jedna obrazovna ustanova ipak treba imati ime covjeka kodd koga je sve čisto
Jbg. ti kako si započeo, pomislih sad će predložit da i ova OŠ ponese sime dr. Dabića poput onog studentskog doma na ( možeš mislit, studentski dom ) Palama . . . ! ! ! Kad Pale mogu bit središte visokoškolskih ustanova onda i studentski dom moRe nosit ime po svakom konju ... !!!
„U pitanju demokracije islam se razilazi s marksizmom. Dok komunizam teži za diktaturom proleterijata, islam je demokratski i jednako gleda sve ljude i isključuje svaku klasnu i rasnu razliku. U pitanju univerzalnosti dodiruju se, jer islam kao i marksizam zabacuje fašističko-rasistička shvatanja i nacionalni šovinizam.“ (“Islam prema marksističko-komunističkoj doktrini”) Mustafa Busuladžić Došla je istina, a nestalo je laži; laž, zaista, nestaje!”(Al-Isra 81)
Prikaži sve komentare (172)