sve bi bilo drugačije da su bošnjaci ostali u jugoslaviji,kako to bošnjaci iz sandžaka nisu proterani u ubijani,rat u sloveniji,hrvatskoj,velikosrpski i hrvatski nacionalizam,jna na strani srbije,kako su bošnjački političari bili nepromišljeni, žrtvovali narod za državu, nažalost karadžićeve pretnje su ostvarene,prevelika je cijena plaćena za ovakvu uredjenu državu,tolike žrtve,država opet podeljena,zanima me da li bošnjaci misle da su pogrešili.
Dakle, po tovom shvatanju Bosna i Hercegovina se trebala osamostaliti po crnogorskom modelu. E vidiš to bi i nekako išlo da BiH nije bila okupirana godinu prije sticanja nezavisnosti. U toj okupaciji JNA, čekati da bukne srpsko-hrvatski sukob u Hercegovini, što je bilo samo pitanje vremena, pa da Bošnjaci budu kolaterala u vidu topovskog mesa Miloševića ili se osamostaliti pa biti kolaterala u vlastitoj državi, to je bio Bošnjački izbor, a ne nepromišljenost.
@mirko i slavko Bošnjake su proganjali i srbi i hrvati, i šta se dobilo posle rata,srbi dobili pola države, na svakom koraku blokiraju napredak bih,hrvati traže svoj entitet,u jugoslavji bi se sačuvalo stanovništvo,ne bi bilo toliko stradanja,svi bošnjaci bili u jednoj državi,tolike žrtve za 24 %.
Prikaži sve komentare (470)