hahahahahahhahahhahahahhahahahahhahhahahahahahhahahahahahahahahhahahaha VRH! A što da ne bude Trg "Alije I BAKIRA Izetbegovića"? A što ne i Sebija? A što ne i zet Srbin da se zadene tu imenom, kad se već zadenuo penisom?
Ja prosto ne verujem da su SDA Fekalistanci baš ovoliko retardirani... imaš u Srbiji hard-core nacionaliste, ali čak ni oni nisu za opciju da se stvari imenuju po Slobodanu Miloševiću. Velike ličnosti u istoriji imaju ulogu da nešto doprinesu naciji, a da se stvari nazivaju po njima. Vama SDA poglavice ni vodu da obezbede... a kamoli da naprave nešto novo - pa neka nazovu kako hoće... nego bi da preimenuju stvari po svom prezimenu. Nema dalje.
@implementator Velike licnosti, tipa Draze Mihajlovica kojem gradite spomenike, a po knjigama ga predatavljate kao antifasistu?:D s obzirom na okolnosti kakve su bile, Alija Izetbegovic je velika licnost i veliki diplomata. Samo je zajebao jednu stvar, sto je popustio na americke pritiske, kad je bio pred vratima Banja Luke, kad su srbi popakovali kofercice i krenuli bjezat pred armijom BiH
Prikaži sve komentare (479)