Komentari (479)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo jos da im padne na pamet da se sarajevo zove grad alije izetbegovica.
ALijingrad
@pacijent123 Ako imas nesto protiv idi u republiku srpsku tamo si dobrodosao stim razmisljanjem
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
hahahahahahhahahhahahahhahahahahhahhahahahahahhahahahahahahahahhahahaha VRH! A što da ne bude Trg "Alije I BAKIRA Izetbegovića"? A što ne i Sebija? A što ne i zet Srbin da se zadene tu imenom, kad se već zadenuo penisom?
Ja prosto ne verujem da su SDA Fekalistanci baš ovoliko retardirani... imaš u Srbiji hard-core nacionaliste, ali čak ni oni nisu za opciju da se stvari imenuju po Slobodanu Miloševiću. Velike ličnosti u istoriji imaju ulogu da nešto doprinesu naciji, a da se stvari nazivaju po njima. Vama SDA poglavice ni vodu da obezbede... a kamoli da naprave nešto novo - pa neka nazovu kako hoće... nego bi da preimenuju stvari po svom prezimenu. Nema dalje.
@papalapap1 Kao ponosni potomak partizana velim... da je Draža za Aliju... kombinacija Ronalda i Nobelove nagrade.
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
Ma sjajno. Što bi se vijećnici zamarali time što nema vode u gradu. Bitno je odati poštu Aliji i samim time se dobro ulizati Bakiru. Takvima je budućnost zagarantovana u nekom odboru, na funkciji u opštini i sl.
Rade li ti Centraldzije ista drugo osim sto smisljaju sta da preimenuju po Aliji? Hoce li i sahtovi za kanalizaciju uskoro da se zovu "Alija" umjesto "saht"? Ili ce to ipak biti nazvano po Bakiru? Pa kad govna poplivaju po ulici, zoves vodovod: "Dodjite hitno, zacepio nam se Bakir, u govnima smo do koljena!"
Ili u Trg Kleptomana
Ide inicijativa da se Alija Izetbegović preimenuje u Alija Izetbegović :/
Kako je ova SDA bagra i njeni meteori krenuli, biće da će mijenjati i ime samoga Sarajeva!
Sarajevo treba izdvojiti od ostatka Bosne ne bi li drzava konacno krenula naprijed.
SDA pokrenula inicijativu da se park Betanija preimenuje u park Alije Izetbegovića Poslije Tite Tito. Ocekujem u narednom periodu parole tipa "Svi smo mi Sebija", "Efendija Bakiru mi ti se kunemo"...
svaka podrska, prvi predsjednik zasluzuje i vise, jer da ga nije bilo ko zna gdje bi bosnjaci danas bili odnosno da li bi ih bilo...
Nek ga nazovu park zlatnih kasika.
Užas....dokle se vise vode NONSENSI oko naziva ovog onog...kome je to vazno.... Pokrenite poslove, zaposljavanja...odose mladi. SDA I NJENE BESMISLICE
Daj narodu hljeba i igara, baci mu kost da se ima oko cega glodjati i sve se muke zaborave. GoFna iz sda treba redom sve streljati.
I nek mali Tarik naplaćuje ulaz u park. SDA retardima je plafon intelektualne aktivnosti dodjela/promjena naziva.
treba ovu komplet nakaradu nazvat po aliji, da ostane obiljezeno zbog cega je narod uveo u rat. da se vidi u kakvoj nas je bijedi ostavio. da se zna ko je ponajvise kriv za nesrecu bh naroda
Koji debilni prijedlog, pa ima već trg... nek oni svoje kuće, avlije, vile, avione, kamione i ostalo što su napljačkali nazivaju po njemu.
@Chvilla haha, ma važno je da za Gorana Ćengića nema mjesta ovdje, a kad bolje razmislim možda mu i nije mjesto među ovim šljamom.
bolje i alijingarad nego fekalistan...volio bi da se saraejvo zove alijingrad....
Hahah čuj provale park balije izmetyebovića