Nevjerovatno koje nacionalistko-fasisticke face dode ovdje da komentarisu temu kosarka...pravi ljubutelji sporta navijaju za atraktivnu igru poteze i umijece ka stosu to nekad demonstrirali Brazil u nogometu(Pele, Jairzinjo...Ronaldinho) ili NBA zvijezde (Pete Maravich, Julius Erving, Magic Johnson, Larry Bird...M Jordan)...Yu legende (Daneu, Cosic, Simonovicm Dalipagic, Kicanovic, Delibasic...Petrovic, Kukoc, Stojakovic, Bodiroga, Paspalj... Dzajic, Susic
@BiH sport Tvoj nadimak je u startu iluzija, mada ti post ima smisla. Cuj bh sport, hahah. Bilo bi dobro da je tako kako pises, ali bosnjacima je sport bioi i ostao da cekaju da Srbi i Hrvati negdje izguve da slave na komentarima. Zato i jeste ovoliko prosrpskih komentara veceras, jer su se povukli u misje rupe pd jada.
@Mickey10...zasto bi Bosnjaci trosili vrijeme na Srbe i Hrvate kad trenutno sami imamo problrma u kosarci i nogometu...ja sam podrzavao Susica kao selektora, ljudsku velicinu i legendu. Vjerovatno vise od 90% BiH eksperata nije dijelilo moje misljenje, a i onako vrijeme pokaze svoje. Ja cijenim svakog fer sagovornika neznam kako se razlikovali u misljenju, jednostavno nesvidzmise vrijedzanje bilo koje nacije.
Prikaži sve komentare (557)