Navodi se kako svi učesnici današnje konferencije za novinare imaju dvojnu praksu te postavljaju pitanje da li je njihov način grčevite borbe za istovremeni radi u javnoj i privatnoj praksi kojoj se menadžment KCUS-a oštro protivi. "Očigledno je da je trenutna situacija iskonstruisana u cilju ostvarivanja interesa učesnika današnje konferencije te da nema nikakve veze sa borbom za odbranu časti i struke.
KCUS će nastaviti sa borbom za poboljšanje uvjeta liječenja pacijenata te ćemo posebno raditi na izjednačavanju svih pacijenata. Vrijeme povlaštenih je iza nas, kao i upućivanja na liječenje u privatne ambulante i ordinacije. U KCUS kao i na Klinici za ortopediju i traumatologiju još uvijek rade časni, marljivi i uposlenici potpuno predani dobrobiti naših pacijenata te ćemo i dalje raditi na suzbijanju svih nepravilnosti", zaključuje se u saopćenju KCUS-a.
svi učesnici današnje konferencije za novinare imaju dvojnu praksu te postavljaju pitanje da li je njihov način grčevite borbe za istovremeni radi u javnoj i privatnoj praksi kojoj se menadžment KCUS-a oštro protivi. Kao sto sam i pisao , medicinska mafija koje se Sebija docepala i zabranila im mesetarenje . Polubogovi pali na tjeme kada ih se Sebija docepala :DDDD
Prikaži sve komentare (92)