Najveca uplata PDV-a, izdvojene stotine i stotine hiljada za zdravstvo, sport, ogroman broj ucesca u humanitarnim akcijama - vec godinama, milioni za izgradnju putne infrastrukture, pa ni to cak bez BH Telecoma nisu u stanju napraviti pored silnih izdvajanja iz drugih izvora. Nek je sretan BH Telecome. Kako je krenulo cupat ce i GRAS i VIK iz problema sa sredstvima zlatne koke DRZAVE.
@Ljubicanstvena30 Ne može telekom firma izdvajati za puteve, zdravstvo, rješavati socijalna pitanja, niti čupati i pomagati druge firme. Njihov jedini zadatak je da rade i zarađuju u svojoj struci. I vrate dobit kroz dividendu vlasniku (90% država) koji će onda odlučiti šta će s tim novcem. Tako je svugdje u svijetu. Ne može direktor Telecoma glumiti djeda mraza, nisu to njegove pare nego naše.
@montypython2000 pa koliko se telekomovih para izmuzlo da se finansira sve što jeste - izgleda da ga stvarno vodi deda mraz... valja izbrojati milione i opet ostati prvi i najjači... zašto ga ovih 90% ne "natjera" na digitalizaciju, na uvođenje nedostajućih kanala, na 4G (već koči taj proces max)... privatni operateri love u mutnom i odnesoše pare u srbiju i sl., ne ostavljajući skoro ništa osim min. plata za ono malo ljudi što zaposle...
Prikaži sve komentare (114)