Do boljih dana godišnju uokviriti i okaćiti na zid! Nemam više stvarno živaca da se nerviram i da gledam ovo što neki nazivaju fudbalom. Zadnjih godina me nada održavala da će biti bolje a mi sve gori i gori, nemam više ni nade da će se nešto popraviti. Ako ne mogu popraviti onda neka sve starije igrače rastjeraju i puste djecu neka igraju, neka im za cilj postave opstanak u ligi, ako ništa bar ćemo se radovati bilo kakvoj pobjedi.
@Komentar iz mase Sta ga toaletiras kume prijateljska odigrana preko neke stvari. Ko bi se borio sa Borcem iz Jelaha i riskirao neke povrede i gluposti. Bas si lud.
Ma znam, u pravu si, ali ne govorim ja o jednoj utakmici ja govorim o par godina unazad. Igramo nedo bog nikom a da tuga bude veća uopšte se stanje ne popravlja iako su godine prošle. Sezone prolaze a mi stagniramo da ne kažem nazadujemo što se tiče sportskog segmenta. Svaka im čast u klubu za sve osim za najbitniju stvar tj teren. Niko pojma nema! Da tuga bude veća nemaju ni nos da postave nekog ko zna. UŽAS! Ja se više ne mogu nervirati fakat, dosta više, pola života sam ..
Prikaži sve komentare (58)