ZASTO DODIK MALO NE PROSTUDIRA ISLAM i organizuje pametnije ARGUMENTE protiv IZETBEGOVIC TURSKE MONARHIJE i njihovog silovanja Bosne. Imao bi puno vise podrske u Sarajevu.
@Alipashinac A odaklen si ti bolan "sljegao" na Alpasino - Garantujem nisi ga ni ti procitao kao i 99% velikih muslimana u Sarajevu. Samo slusaju ko ovce sta im izdajici hodze avaze i naguze se Arapima, Turcima, Albancima i Sandzaklijama. Dodik mozda zna i vise ali on hoce Veliku Srbiju nema zivaca da se bori sa izdajnicima - Evropljanima koji glume da su crnci, Arapi i Turci.
@Alipashinac Slazemo se da su problem nacionalne partije na sve tri strane. Ali nemozemo mi samo krtikovati Dodika a da ne vidimo sta se radi u Sarajevu. Islamska Zajednica ima ogromne pare koje ulazu u indoktrinaciju i unazadzivanje drzave a ne na fabrike i progres. Ima ona poslovica bolje naci jednu gresku u sebi nego hiljadu u drugom. Kao Bosanac koji voli Bosni ogorcen sam da nema vise hrabriji Bosanaca da odsekne ove strance i lopove koji prave GAZU od Bosne.
Prikaži sve komentare (860)