Iskreno, a ovo je isključivo moje mišljenje, mogu ukinuti sve linije iz Tuzle. Prije svega jer ono u Tuzli nije aerodrom, iz Tuzle sve što je udaljeno preko 50 km u pravcu Sarajeva se ne isplati (pogotovo ako imaš i prtljag).Servis Wizz air-a je na nivou cijene karte (što po meni nije presudan faktor), a ni osoblje se ne ponaša profesionalno već poprilično amaterski. Uz malo matematike i pravovremenog planiranja skoro uvijek se može jeftinije direktno do Sarajeva.
@skydiver E moj majmune, cijenu ne definira aerodrom Tuzla nego kompanija koja leti. Danas je to wizzair a sutra ko zna koja. Mnogi ljudi ne preferiraju jeftine letove tako i Ti. Ako Ti se ne leti sat do minhena onda se vucaraj po busu sa Nasmijesenim stjeardesama haha. Ali men se cini da tebi Matematika nije bas bliza strana :(
Prije svega vrijedjanje ti je nepotrebno i krajnje primitivno, ali tvoje ne razumijevanje onoga što sam napisao samo objašnjava tvoju nesposobnost da razumiješ stvarnost i činjenice. Što se tiče autobusa njih koristim samo isključivo u gradskom prevozu jer nisam jedan od onih (vjerovatno tvoja sorta) da sam faca ako vozim bijesno auto tip Golf II ili imam posljednji krik tehnologije u vidu LG telefona.
Prikaži sve komentare (155)