Svake godine sve manja dividenda. Bravo, bravo. Umjesto da napisete kako profit vrtoglavo pada, vi plasirate reklamne tekstove
Pazi ti ovih dislajkova. Dislajkaju me likovi koji nemaju feninga uloženog u telekom. Ne sviđa im se istina, pa će radije da se prave da je sve sjOjno, dok ih stranački uhljebi raskućuju na njihove oči. 2007. Austria Telekom je nudio 1,1 milijardu eura za 51% BHT, ili 40KM po dionici. Danas niko ništa ni ne nudi, dok na berzi vrijedi samo 30% te ponuđene cijene. Sa Turk telekomom se pričalo pa kad su im naši natuknuli da bi za cvaju maraka dali dionicu, ljudi ustali i otišli.
@drugi profil mislim da ne biste trebali biti negativno nastroje i prema domacim BH kompanijama. Da biste pisali o profitu, onda trebate uporediti sva tri operatora, da vidimo kod koga je profit najveci, a ujedno da vidimo ko sta daje i ko liko vraca nama gradjanima. A nije ni cudo sto se profit domacih kompanija smanjuje, kada imamo likove koji vise vole vlaski Telemach, nego svon BH Telecom!
Prikaži sve komentare (45)