Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klix molim da napiše koliko su dividende uplatili Eronet i Mtel?Koliko je državi platio Telemach.Svi oni su uplatili zajedno jedno veliko NISTA
Napisali bi kada bi imali sta napisati...
Mozda da se napise koliko su para izvukli iz BiH, tu ne bi bilo veliko NISTA
Neka drugi operateri prikažu Šta su oni uradili za kulturu, sport, humanitarni rad, pomoć školama, pomoć za razne projekte. .. na kraju Bht je naš
Lijepo od telekoma. Da je drzavna vlast malo pametnija ovo bi iskoristili kao dobitnu formu i kroz nekoliko jakih d.d. firmi razvili sistem sa kojim bi se razvojna ulaganja povecala. Ali izgleda je najlakse kredit dici od nekoliko milijardi pa nek sirotinja vraca xD
Sta bi drzava dobila prodajom BH Telecom-a?? NISTA... Samo bi izgubila ovo sto trenutno ima, a nije mala stvar kad jedna kompanija isplati ovaj iznos. I onda nas narod koristi usluge Telemacha, koji ne vraca nista drzavi, cak ne placa ni ono sto bi po zakonu trebao.. Pitam se, kakvi smo to ljudi??
HT finansira Ljubuski i Siroki Brijeg, dobiti nemaju jer ne zele da je prikazuju. Telemach nelegalno radi, tako da nema sta ni prikazati. BH Telecom finansira reprezentaciju, premijer ligu, bolnice, fakultete, brojna udruzenja i povrh svega uplacuje u budzet Federacije. Pametnom je isaret dosta, da ga drzava nema u svom vlasnistvu i on bi izvozio ove pare van BIH.
Svake godine sve manja dividenda. Bravo, bravo. Umjesto da napisete kako profit vrtoglavo pada, vi plasirate reklamne tekstove
Pazi ti ovih dislajkova. Dislajkaju me likovi koji nemaju feninga uloženog u telekom. Ne sviđa im se istina, pa će radije da se prave da je sve sjOjno, dok ih stranački uhljebi raskućuju na njihove oči. 2007. Austria Telekom je nudio 1,1 milijardu eura za 51% BHT, ili 40KM po dionici. Danas niko ništa ni ne nudi, dok na berzi vrijedi samo 30% te ponuđene cijene. Sa Turk telekomom se pričalo pa kad su im naši natuknuli da bi za cvaju maraka dali dionicu, ljudi ustali i otišli.
@drugi profil mislim da ne biste trebali biti negativno nastroje i prema domacim BH kompanijama. Da biste pisali o profitu, onda trebate uporediti sva tri operatora, da vidimo kod koga je profit najveci, a ujedno da vidimo ko sta daje i ko liko vraca nama gradjanima. A nije ni cudo sto se profit domacih kompanija smanjuje, kada imamo likove koji vise vole vlaski Telemach, nego svon BH Telecom!
Jos da imaju zdravu politiku zaposljavanja na osnovu koje bi se pametni i sposobni podupirali i gurali naprijed te se borili za njihov ostanak a ne tjerali vani, te blokiralo zaposljavanje uhljeba, gdje bi im bio kraj. Ovako samo idu ka neminovnoj prodaji nekoj stranoj firmi te bi na taj nacin profit isao iz zemlje.
U jednom se slazem, a to je da bi prodajom profit isao iz zemlje, ali u ovom drugom i ne bas. Upravo BH Telecom zaposljava najbolje - zlatne studente koliko ja znam. Da barem tako rade i druge drzavne firme.
BHT je pljackao dok je mogao. Platis za dial-up Internet I onda umjesto da bude besplatan telefon za pristup internetu, oni stave obican broj i dodje ti 100KM za potrosene impulse na kraju mjeseca, plus naknada za pristup. Neljubazni i bahati kada zovnes podrsku, posto nije bilo konkurencije radili su kako im je volja. Mozda su sada spustili lopticu malo kada je tu Logosoft i Telemach pa im rapidno opadaju prihodi. Kada sam odjavio njihove usluge, dodali mi 100KM na Ime navodnog duga.
Kralju ti si metuzalem korisnik, taj dial up ne znam dali postoji.
@Sultan i 59 drugih Nisam ja metuzalem, nego govorim o vremenu kada sam jos bio korisnik usluga BHT dok jos nije bilo konkurencije rane 2000-e. Naravno da vise ne koristim dial-up.
I oni bi ovo prodali ?
Ponosna na domaće! Svaka čast BH Telecomu-u na još jednom uspješnom poslovnom rezultatu. "Također, kao i prethodnih godina, BH Telecom će i u 2017. godini dodijeliti milion KM donacija pravnim osobama, naveli su u saopćenju." - nisu vam to nikakve vijesti za saopćenja, to je postala normalna svakodnevnica. Pročitate vremesku prognozu, stanje na putevima i kome je još upućena donacija od strane BH Telecoma.
Ljubomora je najgora bolest, nema lijeka. Pa bhtelecom je jedina kompanija koja je u vrhu poslovanja i davanja donacija u svim segmentima, domaca firma ujedno najjaca najstabilnija. Jedina kompanija koja ima najbolju mrezu i najjeftinije usluge, to sto vi balite i sto ste ljubomorni vas je problem. Ja kao korisnik bhtelekoma sam prezadovoljan jer sam probao i druge operatere i vidio sam kakve usluge pruzaju. Bhtelecom no.1
nema jeftinije od telemacha
@sarajevosa Nije istina da nema jeftinije od Telemacha, a kad se uporedi odnos KVALITETA i cijene, BH Telecom daleko, daleko ispred. Isprobano.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bh Telecom jedno veliko njesra
koristio sam to prije za je--b--eni telefon plaćao po 40 KM mjesečno, pa ko je tu lud kod konkurencije me tv i net i telefon dođu 55 KM mjesečno prije ukupno davao 70-80 KM, sad 55 KM = dobar sam 20ak KM, pametnom dosta
Ko ti je kriv kad si nepismen, ja placam paket moja tv full 49 km, internet, televizija i pravi telefon, to sto ti imas je ip telefon. Imao sam taj paket sa telemaha, u cijelom naselju je grom sprzio televizore, trazili smo nadoknadu na sta su nam iz telemaha rekli kako oni ne snose odgovornost na prirodne nepogode, malo sam analizirao njihovu mrezu koja je ustvari jedan koaksialni kabal koji nije uzemljen ni na jednom stubu, poslije gubitka televizora otkazao sam sve usluge telemaha.
@Sultan i 59 drugih haha bravo! Ma ovi se kače po stubovima od Elektroprivrede, razvode od kuće do kuće po principu "s krova na krov", i sl.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
izmuzanje telekoma