SVAKO IMA PRAVO NA SRECU! Znaci vi svoja misljanja i vjerovanja zadrzite za sebe. Isto sto se bune djevojke koje su pokrivene od glave do pete i ne mogu da udju u javnu ustanovu i oni se bune jer nemaju svoja prava. Molim lijepo da zadrzite jedno stvarno negrađansko ponasanje i rjecnik za sebe. Ja sam muslimanka, i smatram da svako ima pravo na srecu. Morate da zamislite kako je tim osobama teze, hem sto su bosanci kao svi mi u ovoj napacenoj zemlji, hem sto ne mogu da vole koga hoce.
Molim vase osude i negativnu energiju usmjerite prema nasoj politcii nemojte na obican narod. A vi kobajagi pravi vjernici svih vjera sto se javljate, svoju vjeru ne utiskujte na ljude koji joj nisu pripadnici. Niste vi poslanici da to radite.Svoja posla gledajte, oni vam nisu nista krivi.
@delaylah Ja baš jesam poslanik, sinoć mi Alah rek'o u snu. Materem... Kaže zayebi sve što su prethodni govorili, valjda ste dovoljno mentalno razvijeni da sami znate šta vam škodi a šta vam koristi i ne trebam vas ja držati za ruku kroz život. I još kaže, nemojte zamotavati žene, niste toliki pičkopaćenici da vas ženski lakat uzbuđuje. Od riječi do riječi...
Prikaži sve komentare (229)