Države EU koje ne primaju kozojebe iz Sirije i Iraka su: Češka, Slovačka, Poljska i Mađarska. I gle čuda u njih nema terorizma. Svaka im čast što imaju kičmu. Bio sam i u zlatnom Pragu i u srebrenoj Bratislavi a ove jeseni odoh da posjetim Budimpeštu i njene slavne kupleraje. Alal vera ovim državama poznatim i kao Višegradska grupa.
Tamo nema "terorizma" jer im države ne učestvuju u državnom terorizmu na Bliskom Istoku pa nemaju kome da se svete! Ti si izgleda juče banuo u ovaj svijet pa ti ništa nije jasno! Btw nema terorizma ni u Peruu,Guatemali i Hondurasu koje takodje nisu primili izbjeglice! Čudi me da ti je promakao i ovaj podatak da i njih pohvališ!
@dubrava1929 a eto Njemacka kao ucestvuje. s druge strane Rusi su ih sprcili tamo ko niko pa ni prdnut ne mogu... U pravu je covjek kad kaze da je to zato sto nema kozojeba u tim zemljama, a ne sto se oni kao nekome svete, cuj svete se a pogaze djecu, ili pobiju djecu u kaficu i to kao razumni ljudi kojima treba nekakav povod. Znam ja da je vama muslimanima sve da opravdate, al jbg., nema to veze sa zdravim razumom.
Prikaži sve komentare (77)