Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ODMAH PTOIZVODNJU PREBACIT U BIH DA MI OVDJE RADIMO ZA TU NJIHOVU PLATU. IMA KO HOCE DA RADI.
Klix pozabavi se o svom narodu i o svom jadu
Bravo slovaci.. kod nas samo politicari dizu plate a narod nijemo gleda!!
Pa sta misle? Imaju dvostruku prosjecnu slovacku platu. Pa nije nijemac otvorio fabriku u slovackoj da placa iste pare kao nijemca.
prebacite u Bosnu, radit ćemo za 600 KM
i to kaze 600 KM dobra plata
@roleks redovna, osiguran na minimalcu, boli glava bolje mi nego onima na zapadu
Države EU koje ne primaju kozojebe iz Sirije i Iraka su: Češka, Slovačka, Poljska i Mađarska. I gle čuda u njih nema terorizma. Svaka im čast što imaju kičmu. Bio sam i u zlatnom Pragu i u srebrenoj Bratislavi a ove jeseni odoh da posjetim Budimpeštu i njene slavne kupleraje. Alal vera ovim državama poznatim i kao Višegradska grupa.
@dubrava1929 a eto Njemacka kao ucestvuje. s druge strane Rusi su ih sprcili tamo ko niko pa ni prdnut ne mogu... U pravu je covjek kad kaze da je to zato sto nema kozojeba u tim zemljama, a ne sto se oni kao nekome svete, cuj svete se a pogaze djecu, ili pobiju djecu u kaficu i to kao razumni ljudi kojima treba nekakav povod. Znam ja da je vama muslimanima sve da opravdate, al jbg., nema to veze sa zdravim razumom.
@LudiMujoo Nije da ne zele kozojebe nego ne zele ljude koji nisu izbjeglice ali mihranti ekonomski a sami primaju hiljade ukrajinaca a niko ne mari za to.
Vidi ti samo pravoslavaca, ni EU im ne valja ! E pa nemožeš ti pravoslavcu ugoditi i tačka ! JEDINI LIJEK ZA NJIH JE STALJIN ILI PUTIN !!! Pod njim su bili radišni ko pčelice, ili Sibir !!
približno zadovoljavajući uvid @frka ... ampak, dugoroćno rešenje bi bilo ako bi sve ove pravoslavne čifute otpustili, a primili nevjernike iz bej&ha, tj. bošnjaćku muslimaniju, i to sa primanjima plus 18,2% + topli obrok!
@dubrava1929 Da ti nije Lajčak katolik ili protestant ? A ostali jesu 78%. Dakle u pravu si NISU VEĆINSKI PRAVOSLAVCI , ne znam odakle mi takva greška. Al kako me dosad nije niko ispravio nisam ni imao priliku da ispravim, jer geslo je ovdje je: NEMA LAGANJA, imate toliko podobnim medija pa se siti izlažite tamo ako želite !
Hiljade radnika u BiH drka qurac 25 godina..
Oni u VOgšču padaju na seždu, lakše im je to nek radit za male pare !
kojih radnika
Bolje bi him bilo da se Allahu pomole...On sve vidi i sve zna...
dragi alahh trenutno nadgleda situaciju u cca 24% bej&ha, tako da nema vremena za sirote slovake...