NIJE SMJESNO, jesu plate oko 400 KM, kome je smjesno nek ide u Fojnicu raditi za te pare, nije mi jasno zasto se stalno plasiraju price da su svi masinci zaposleni, nek biro javno napise podatke koliko takvih ima na birou i nek proberu poslodavci za 7-8 stoja koliko daju poslodavci inace plate inzinjerima. Medjutim nije u tome fol hehe štos je naci pripravnika i oderat mu kožu s ledja za tih 6 mjeseci i noga, zatim se proces ponavlja. Bruka drzava to treba zabraniti.
@Imamo Naravno, gospodin koji ne zna napisati riječ "smiješno" tu je da se buni po pitanju plate. Sigurno ti je otac bio u odbrani BiH 3 godine i sad sjedi pred vladom FBiH i protestuje, nije mu palo na pamet da traži posao 20 godina... Kao ni tebi... Imaš rođake u dijaspori na čijoj grbači živiš! FUJ! Kome je posao potreban, radit će. A ako ovi još uplaćuju i zdravstveno? Ja bih u Sarajevu radio za 400 KM i zdravstveno! Sram te bilo, balavče jadni.
Pripravnik za 6 mjeseci, ne zna da hoda po firmi, a kamoli da doprinosi vlasniku. Svi zanemaruju da je vrlo tesko naci kvalitetnog radnika, izmedju ove sile razmazenih neradnika! Roditelji su za sve krivi!
Prikaži sve komentare (41)