Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadam se da grijesim - ali kao da gledam, nece biti puno zainteresovanh - svi hoce biti AJTI (IT) strucnjaci, sto bi u prevodu znacilo, AJ TI - TO URADI - AJ TI - MENI MRSKO...
NIJE SMJESNO, jesu plate oko 400 KM, kome je smjesno nek ide u Fojnicu raditi za te pare, nije mi jasno zasto se stalno plasiraju price da su svi masinci zaposleni, nek biro javno napise podatke koliko takvih ima na birou i nek proberu poslodavci za 7-8 stoja koliko daju poslodavci inace plate inzinjerima. Medjutim nije u tome fol hehe štos je naci pripravnika i oderat mu kožu s ledja za tih 6 mjeseci i noga, zatim se proces ponavlja. Bruka drzava to treba zabraniti.
Pripravnik za 6 mjeseci, ne zna da hoda po firmi, a kamoli da doprinosi vlasniku. Svi zanemaruju da je vrlo tesko naci kvalitetnog radnika, izmedju ove sile razmazenih neradnika! Roditelji su za sve krivi!
@bleso. Hvala, mogu samo reći stidite se svojih riječi i ne izmišljajte, nek vam je na sramotu. Na vašu već vidjenu radost sam nezaposlen VSS tehnički fakultet završen, vrlo srodan ovom što se traži u drvnoj industriji, tako da znam o čemu pričam. Babo mi je rahmetli poginuo u ratu tako da sam jetim bio sa 9 godina života. Naravno da imam rodbine u inostranstvu kao i svi poprilicno, međutim od njih niti tražim niti dobivam neke poklone, a pogotovo ne financijska pomoć.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pa direktor ovo firme je prosle godine javno okacio oglas da ukoliko radnici budu na bolovanju da ce dobiti otkaz je LZN
bravo. cijeli zivot glodat drvo za 450KM
Ali raja hoće da studira pravo, ekonomiju i sl...
@GreatestCroatTito diplomirani biznismen hahaha e to mi je najjace, nedavno mi jedan lik reče studira biznis na ekonomiji, i misli kad završi odmah direktor, menadžer, big boss haha kako su ova djeca glupa to je nevidjeno
Inače to je upisao retard koji ne zna šta će sa sobom u životu pa haj nek dobro zvuci a ne zna pomnozit dva broja haha
Ahm, kod sekretara Zuke pushe kroz prozore, bice posla kod njega!
Đez ba paša? Eo vozam bentlija. Otkud ti? Čuj otkud mi, pa znaš da sam stolar. Šta mai kod tebe? Evo ništa, odoh u njemačku. Traže doktore.
@KSAhunterr PAša, pa vidiš da naprđujem, šta sereš?
@Shiba Na stranu zahebancija, je li fakat? Kako se zove ministar?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)