ne treba ima milosti prema njima, kada ce se ovdje konacno procistiti drustvo od pritajenih postivalaca isil-a, kada ce organi raditi svoj posao.
@zis76mm lijepo muslimansko ponasanje nema sta ,pogotovo za vrijeme posta koji se evo vidim 90% vremena provede na internetu na ovom smetljistu vrijeđajuci a ne u ibadetu. tanka ti je ta prica, to nekakvo pokusavanje vrijeđanja to mozes neznalicama prodavati a sto se toga konkretno tice ja sam zadovoljan da se to na ahiretu meni obracuna u korist a tebi na stetu bez da se na dunjaluku spustim na taj zivotinjski nivo.
@zis76mm sve je to lijepo sto ti kazes i slazem se samo ovo za sta se ovi bore nema veze sa islamom ni serijatom, njihovo ponasanje ih demantuje. gađati covjeka svezanog za stub rucnim bacacem nije islam, kaznjavati ljude vatrom nije serijat, davati petogodisnjaku da povlaci okidac i ubija nekog nije islam, ubijati ljude u dzamiji nije islam, ubijati djecu ma koje vjere nije islam, dovoditi zene u bordele da olaksavaju borce nije islam itd.
Prikaži sve komentare (82)