Da je srece da vas je sve poslati u Siriju i Irak kao ovog kozojeba i da se vise ni jedan od vas ne vrati ziv u Evropu. https://www.liveleak.com/view?i=6d5_1433572783&comments=1 Ne pripadate ovom podneblju, krv vam hebem kozojebsku! Zelite da zivite u kamenom dobu i da se ponasate i zivite kao vasa uzdanica pedofil, pljackas i ubica muhamed? Mars iz Evrope, bagro zaostala!
Ja, ti'š nam govorit. Muslimani ovog podneblja ne da ovdjeduhovno i kulturno pripadaju, nego su iznjedrili najplemenitije i najrafiniranije što je ovo podneblje dalo. Sevdalinka svugdje u svijetu prođe kao i jazz, ethno ili fado portugues, a ono vaše revanje uz gusle i opanke može samo kod Evropljana izazvat rekaciju nalik eksploziji auto-bombe.
@SharganovoUlje ajde ne petljaj se, kakava sevdalinka, pa nije sevdalinka samo muslimanska glupane. Isto tako, imas i muslimana guslara i guslarskih pjesama o turskim junacima, kao i o srpskim, koliko hoces. Srpska etno muzika je najprepoznatljivija na svijetu, svirana i obradjivana na sve strane. ja bih stvarno voli oda ste vi iznjedrili bilo sta dobro, makar jednu malu stvar, ali niste. Osim Dzeke. Tuzno.
Prikaži sve komentare (79)