Moralo vam se negdje vratiti . Pa zbog vas je pet sudija suspendovano . Realno , Zeljo je od ova tri tima najmanje zasluzio titulu . Prvo po prikazanoj igri , drugo po mnogo dobijenih bodova vise sretno nego spretno , trece zbog sudija . Ovako je ipak pravda koliko toliko zadovoljena , jos bi veca nepravda bila da je Zeljo osvojio titulu. Zrinjski i Sarajevo su bolje ekipe od Zelne trenutno.
Koliko ste jadni pa to je za priče, "pravda zadovoljena", na ovu sramotu imaš obraza to reći. Pitao bih te ja da je obrnuta situacija šta bi tada pričao. I neka nam je ovakva liga kada nam oni koji je orate govore tako kao ti. Bravo saveze, jebi nam mater, drugačije nismo ni zaslužili.
@sarajlija76po cemu ste bolji pa mi smo zrinjskog u dvije utakmice razvalili 4-0 u mostaru i 2-1na grbavici a nemoj da pricamo ko je spretno do bodova dosao vitez auto go krupa auto go olimpik na kosevu go iz cistog ofsajda i prekrsaja nad golmanom i suti molim te sarajevo zeljo i zrinjski su karine najobicnije a to ce ti biti dokaz europa
Prikaži sve komentare (105)