Godine su prosle pune muka. Ginulo se za slobodu nijemo. Ili s pjesmom umesto jauka, Druze Tito mi ti se kunemo. Veselje se siri na sve strane, sad slobodno po zemlji idemo. Al velike pamticemo dane, Druze Tito mi ti se kunemo. Praznik silazi na ulice nase, u oblake da letimo smjelo. Nase pjesme svi neka se plase, Druze Tito mi ti se kunemo.
@AIfaQmega13 Kunem mu se da, ako opet, ne daj Bože, bude rata, da ću se i ovaj puta i još žešće nego 92-95 boriti protiv četnika, ustaša bobanovaca, ali sada i protiv tzv. muslimana koji simpatiziraju ustaše bobanovce, četnike i talibansku zatucanu minder lopovsku politiku i propagiraju politički Islam i smjerove u Islamu koji u BH nikada nisu postojali, eto.. Još nešto nejasno?
@AIfaQmega13 Haveru, samo crveno i samo Partizani...šta drugo da ti pričam, ti se baviš imenima i time je li neko nekome ukrao 100 maraka, itd...a država se klima, tko to još nije shvatio, ja mu ne mogu pomoći. Lično za Nikšića mislim da je dobar čovjek, solidan i pošten političar, ali nama brale treba EL CHE ili 'STARI' za ovo što predstoji, ne daj Bože. Pozdrav tebi, nešto si skontao, podržavam..
Prikaži sve komentare (317)