Misimovic je za Pjanica Doktor, a Dzeko je trenutno jedan od najboljih Napadaca Svijeta. Covjek gazi sve redom. Pjanic vise vremena provede na Live Instagramu nego na Treningu, nabijem ga ufurana.
@TeRmInAtOr10 @sizofrenia Nikad Pjanic nece biti zamjena Misimovicu. Misimovic je bio poseban, njegove lopte su imale oci. Bio je pravi Playmaker i cista 10ka. Pjanic to nije i nikad nece biti, Jeste igracina ali Miske je Miske. Vidicemo protiv Grcke sta ce Pjanic pokazat, Misimovic se je tada dokazao u toj Utakmici. A o Dzeki nema govora, nas najbolji igrac koji je osvojio Titula koliko hoces. Covjek je Masina, bio najjaci u Bundesligi, u Engelskoj Beton, sad gazi Italiju.
@Hamza_505_Buzim haj ba ne seri debilu Miske dalje od Kine nije uspio , a sta bi rekao tek za Pjaniceve lopte da se lijepe kao magnet , cuj kao da imaju oci lol . Pjanic je trenutno najbolji igrac nase repke, ti si u fazonu one raje nije on za juve to je veliki klub , samo ce sjedit na klupi , a momak je docekao 90 min haman svaku utakmicu , covjek dozivio da ga Alegri cuva za polufinale protiv Monaca , pa Ronaldo, Messi ta klasi ljudi se cuva za vazne utakmice , pa ti vidi Hmaza 505 koliko
Prikaži sve komentare (122)