"Imalo bi smisla"
41

Modrić je danas proslavio 38. rođendan: Čestitka iz Dinama je probudila maštu navijača Modrih

K. H.
Luka Modrić (Foto: Dinamo/Facebook)
Luka Modrić (Foto: Dinamo/Facebook)
Hrvatski veznjak Luka Modrić danas je napunio 38 godina, a jedna od čestitki koja je izazvala posebnu pažnju je ona Dinamova u kojem su mu, kao odgovor na nedavnu izjavu, rekli da bi imalo smisla da se jednog dana vrati na Maksimir.

Modrić je igrao za Dinamo od 2003. do 2008. godine, tačnije do transfera u Tottenham, a u međuvremenu je igrao na posudbama u Zrinjskom i Interu iz Zaprešića. Ukupno je za Dinamo odigrao 95 mečeva te postigao 32 pogotka uz 21 upisanu asistenciju, a s ovim timom je osvojio tri titule prvaka i dva kupa.

Hrvatski veznjak je nedavno rekao, kada su ga pitali o povratku u Dinamo, da ne bi imalo smisla vraćati se u ovaj klub sa 39 ili 40 godina, no jasno je šta u ovom klubu misle o tome. Najbolji je pokazatelj današnja čestitka.

"Dragi naš Luka, hvala ti što nas svakom svojom utakmicom ponovno podsjetiš zašto volimo nogomet. Tvoj nogometni put primjer je svakom mladom sportašu i sportašici. Nadamo se da ćemo još dugo uživati u tvojim majstorskim potezima, asistencijama, golovima i svemu što daješ na terenu, ali i van njega", napisali su uz oznaku "Imalo bi smisla".

Modrić bi na proljeće, ukoliko se na povrijedi, trebao postati drugi najstariji nogometaš koji je zaigrao za Real Madrid, a ispred njega bi ostao samo napadač Ferenc Puškaš koji je s 39 godina i 36 dana zaigrao u Kupu Španije 1966. godine.

Modrić, kojem ugovor traje do ljeta naredne godine, morao bi produžiti ugovor za dodatnu sezonu da prestigne Puškaša i postane najstariji igrač u historiji Reala.