Majstorija Marka Bulata
61

Pogledajte fantastičan gol iz slobodnog udarca za vodstvo Dinama protiv AEK-a

D. P.
Majstorija Marka Bulata (Foto: Screenshot)
Majstorija Marka Bulata (Foto: Screenshot)
Nogometaši zagrebačkog Dinama na poluvremenu utakmice protiv AEK-a imaju vodstvo rezultatom 1:0, a to je omogućio fantastičan pogodak iz slobodnog udarca.

Zbog navijačkih nereda večeras se ne igra uzvratni duel Dinama i AEK-a, kako je prvobitno planirano, već se igra tek prvi meč. Odgođena utakmica iz Atine zakazana je za 19. august, tako da su se Dinamo i AEK večeras prvi put našli jedni naspram drugih u trećem pretkolu Lige prvaka.

Prvo poluvrijeme utakmice na Maksimiru nije obilovalo velikim šansama i kvalitetnim nogometom jer je ulog ogroman. Ipak, vidjeli smo sjajan potez i pogodak koji će se, sasvim sigurno, dugo pamtiti i prepričavati.

Riječ je o fantastičnom pogotku Marka Bulata za vodstvo Dinama iz slobodnog udarca. Igrao se 39. minut kada je Bulat pogodio silovitim udarcem s više od 20 metara udaljenosti od gola AEK-a.

Gol pogledajte ovdje.

Mogao je Dinamo udvostručiti vodstvo u posljednjem napadu u prvom poluvremenu, ali je Mihajličenko nakon odličnog driblinga šutirao mlako, direktno u golmana AEK-a.

Ostalo je još 45 minuta prve utakmice nakon koje se navijači i jednog i drugog kluba nadaju da će imati aktivan i pozitivan rezultat pred revanš koji se u Atini igra za četiri dana.