Dublji problemi
5

Mijatović: Jović bi zbog kršenja pravila izolacije mogao imati probleme u Real Madridu

K. H.
Predrag Mijatović
Predrag Mijatović
Legendarni crnogorski igrač Predrag Mijatović rekao je da bi Luka Jović mogao imati probleme u Real Madrid ukoliko se ispostavi da je prekršio pravila izolacije u Srbiji, ali da na kraju svega treba čuti obje strane priče.
On je na početku razgovora na televiziji Prva kazao da bi više volio pričati o tome da je Luka Jović postigao puno pogodaka od kada je ljetos iz Eintracht Frankfurta stigao u Real Madrid, a pošto to nije slučaj, dao je svoje viđenje nedavne situacije u Srbiji.

"Ja bih lično volio da se o Luki Joviću priča kao o igraču koji je dao puno golova u ovoj sezoni, ali to nažalost nije tako. Vidim da je aktuelna tema njegovog dolaska u Begorad i kršenje pravila izolacije, ja ne poznajem situaciju i ne bih mogao previše reći, ali ako je napravio to i prekršio pravilo, mislim da je to ozbiljan problem. Ne znam kako će Real Madrid reagovati", kazao je Mijatović.

Mijatović je dodao da bi zbog svega Jović mogao imati i probleme u Real Madridu.

"Moguće je da će i u Realu imati problema ukolio je prekršio pravilo, ali treba čuti obje strane priče", završio je ovaj legendarni crnogorski igrač.

Jovićev navodni incident je toliko postao viralan u Srbiji da je čak i predsjednik Aleksandar Vučić govorio o toj temi, ali za sada nema naznaka da će napadač Real Madrida biti žestoko kažnjen.