Biznis
183

Conor McGregor se oglasio odmah nakon borbe i poslao poruku Habibu i UFC-u

K. H.
Irski MMA Borac Conor McGregor oglasio se neposredno nakon borbe između Habiba Nurmagomedova i Dustina Poiriera te je poručio da želi revanš protiv Dagestanca i to, ni manje ni više, nego u Moskvi.
Habib je pobjedom protiv Poiriera stigao do 28. trijumfa u karijeri, a s obzirom na to da se radi o još uvijek neporaženom prvaku, javnost s velikim nestrpljenjem očekuje njegovu sljedeću borbu i ime protivnika proti kojeg će se boriti.

Iako istinski zaljubljenici u ovaj borilački sport čvrsto vjeruju da je Tony Ferguson borac koji je najviše zaslužio da se sljedeći bori za titulu protiv Habiba, moguće je da to ipak ne bude slučaj i da priliku za novu borbu protiv Habiba dobije bivši prvak Conor McGregor, a Irac je putem društvene mreže Twitter poslao jasnu poruku da želi još jedan meč s Nurmagomedovom.

"Zakažite mi meč u Moskvi", napisao je McGregor na Twitteru.

McGregor je, pored svojih borilačkih sposobnosti, neko ko ima sjajan instikt za zaradu i biznis, a on je zarad toga spreman otići u glavni grad Rusije kako bi se borio protiv Habiba i prema svemu što smo vidjeli u njihovoj prvoj borbi, doživi novi poraz.