Ostalo ih još nekoliko
115

Život u Sarajevu na "najvišem nivou": Penthouse jedinice u centru grada izgledaju kao dom iz snova

Penthouse u Sarajevo Toweru
Penthouse u Sarajevo Toweru
Sarajevo je posljednjih godina postalo dom najnovijim standardima luksuza, a vjerovatno jedan od najmodernijih stambenih objekata koji se nalazi u centru grada je Sarajevo Tower. Trenutno su na prodaju posljednje penthouse jedinice u ovom kompleksu, a evo zašto izgledaju kao dom iz snova.

Moderni kompleks Sarajevo Tower nalazi se u naselju Pofalići i prepoznatljiv je po inovativnoj arhitekturi i premium pogodnostima. Jedna od njegovih osnovnih prednosti definitivno je to što se nalazi nadomak Vilsonovog šetališta, a samo deset minuta hoda od centra svih dešavanja.

Sa same zgrade pruža se spektakularan pogled na cijeli grad, a to je najbolje izraženo na posljednjim spratovima gdje su smještene penthouse jedinice, od kojih su trenutno posljednje od njih u prodaji.

Penthouse u Sarajevo Toweru
Penthouse u Sarajevo Toweru

Ove nekretnine, na 25. spratu, a koje se prostiru od 116 do 195 metara kvadratnih, nude jedinstvenu priliku za život iznad gradske vreve, pružajući stanarima oazu privatnosti i luksuza.

Sastoje se od prostranog dnevnog boravka, koji je u "komunikaciji" sa kuhinjom i trpezarijom, tri ili četiri spavaće sobe, kupatila, hodnika i balkona. Interijeri su prožeti suvremenim dizajnom i vrhunskim materijalima, te stvaraju elegantnu i udobnu atmosferu.

Penthouse u Sarajevo Toweru
Penthouse u Sarajevo Toweru

Veliki stakleni portali dopuštaju prirodnom svjetlu da obasjava prostorije, stvarajući ambijent koji se "spaja" sa gradom.

Ove jedinice su pametne investicije za kvalitetniji život. Svaka je osmišljena s posebnom pažnjom kako bi ispunila najzahtjevnije standarde savremenog života, a odlikuje ih i funkcionalno upravljanje energijom. Također, sve su u visokom Roh-Bau stanju, što ostavlja mogućnost novom vlasniku da ih adaptira u skladu sa vlastitim ukusom i potrebama.

Plan penthouse jedinice u Sarajevo Toweru
Plan penthouse jedinice u Sarajevo Toweru

Od sadržaja se izdvajaju:

  • Centralni sistem grijanja, klimatizacije i sanitarne tople vode omogućen preko neovisnog sistema toplotnih pumpi uz uštedu do 75%

  • Podno grijanje i klimatizacija svih prostorija na sistemu "Smart Heating Controlos", koji omogućavaju maksimalnu udobnost

  • Španska keramika, parketi po vašem ukusu, vrhunske sanitarije, luksuzna stolarija, ograde na unutrašnjem stepeništu inox-lamistal, te prostrani portali.

Sve ovi sadržaji unose luksuz u penthouse jedinice, koje će sutra postati nečiji dom.

Penthouse u Sarajevo Toweru
Penthouse u Sarajevo Toweru

Budući stanari imaju priliku kupiti i garažna mjesta u podzemlju od 11 do 22 kvadratnih metara površine, a to naravno nije sve. Za sam Sarajevo Tower očekuje se da će, osim stanovanja, postati i mjesto druženja, sastanaka i brojnih sadržaja koji su bili potrebni na ovom području, te će stanari moći uživati u svim pogodnostima kompleksa uključujući shopping, restorane, supermarkete, igraonice itd.

Ne propustite priliku da postanete vlasnik jedne od njihovih penthouse jedinica, koje zaista liče na dom iz snova. Više informacija o kompleksu, kao i kupovini nekretnina potražite putem kontakt telefona +387 61 032 333 i +387 61 229 702, maila [email protected], kao i na njihovoj web stranici, te Facebook i Instagram profilima.