Počeli s radom
273

ZiraatBank BH nastavlja strategiju širenja svoje mreže: Otvorena nova poslovnica u Ilijašu

ZiraatBank
ZiraatBank
S ciljem poboljšanja svog prisustva na tržištu Bosne i Hercegovine, pružanja kvalitetne usluge klijentima i lake dostupnosti svom raznolikom portfoliju proizvoda, ZiraatBank BH je otvorila novu poslovnicu u Ilijašu.

Poslovnica je počela sa radom 14. augusta 2023. godine, a današnjem svečanom otvorenju su prisustvovali Ambasador Republike Turske u Bosni i Hercegovini Sadik Babur Girgin, Predsjednik Uprave ZiraatBank BH Bulent Suer i članovi Uprave Banke, mnogobrojni klijenti i poslovni partneri.

Nova poslovnica je u skladu sa strateškim planom širenja banke za ovu godinu, koji podrazumijeva približavanje usluga i proizvoda Banke klijentima.

"Drago nam je što smo otvorili našu novu poslovnicu u Ilijašu, gdje nastojimo pružiti naš sveobuhvatan paket usluga za postojeće i potencijalne klijente banke. Rastuća mreža filijala ZiraatBank je fundamentalna i nadopunjuje naše stalne napore da naše usluge približimo ljudima u Bosni i Hercegovini, kako online tako i putem poslovnica", rekao je gospodin Suer u svom uvodnom govoru pa dodao:

"S obzirom na svoju stratešku lokaciju, nova poslovnica će biti bliža svojim klijentima u ovoj regiji, osiguravajući brz i lak pristup našim inovativnim bankarskim rješenjima. Glavni cilj nam je da sa svojim razumijevanjem poslovanja, koje u prvi plan stavlja iskustvo sa klijentima i pristupom orjentisanim na rješenja, osiguramo zadovoljstvo klijenata", zaključio je on.

Novu lokaciju izdvaja dizajn i najsavremenija oprema koja odražava identitet i poslovnu filozofiju Banke, dok poslovnica uključuje visoko kvalifikovane uposlenike, koji koriste svoje talente kako bi osigurali zadovoljene svih potreba njenih klijenata.

Poslovnica banke u Ilijašu će biti dostupna na adresi Novo Naselje bb Ilijaš, svakim radnim danom od 8 do 16:30 sati.