Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislio sam da je dobra vijest, ali kad procitah da stranom investiroru pripada cak 75 % onda svatih da je ovo izrada. Zenica dobija zagadenje, BiH struju po evropskim cjenama...i samo 25 % profita. Koliko ce se ljudi zaposliti u elektrani?
Tito dragi... eto u septembru će kamen temeljac... taman pred izbore... Pitanja: 1. Odakle nam dovoljno plina? 2. Zašto \"investitor\" nikad nije predao bankovne garancije? 3. Odakle jednom Branku 2e+08 eura u vrijeme kad trebaš dat\' bubreg da bi ti banka dala kredit? 4. Kako će zagađenje biti manje izgradnjom nove termoelektrane, kad Mittal neće gasiti svoju toplanu (na ćumur), jer mu treba? Odgovori: 1. Nema ga. I sad fali plina u zimskoj sezoni, a plinovodi se koriste maksimalno. 2. Zato što ih ne može dobiti. Nema teorije. 3. Nema on 200 miliona, niti će ih kad imati. Ima samo onih 11 miliona koje je općina poklonila zajedničkoj firmi... pa kad se firma ugasi, 3/4 kompletne imovine ide Branku (\"investitoru\" iz Švajcarske) 4. Ne može biti manje, bit će samo veće.
JEL OVO IDE NA CUMUR?
Vahid Heco, Safet Orucevic i ostala banda iz SBiH. Najnovija pljacka naroda. Kad ne moze 10000 hidroelektrana, daj makar ovo da se ogradimo. Probudite se ljudi!
ZENICO,volim svaki kamen tvoj ! ! ! ! ! !!
Cuo sam i prije za ovu vijest,eto fino izgleda da ce se ona realizirat,pa mislim ne moze bit greska cim se tvornica otvara,ili skola ili fax...100x bolje nego da je vijest da se gradi neka dzamija il crkva od tog sigurno ne bi imali nikakvog hajra Peace
SVAKA ĆAST HUSEINU SMAJLOVIĆU
j,e,b,o te ovakav tekst. evo 5. put citam i ne znam o kakvoj je elektrani rijec. jeli hidro, termo, vjetro, nuklearnoj.....?
Jeste dobra, al ovi frustrirani vlasi, blate sve i svasta - uz tolerisanje od strane administracije, jer klikovi = novac.
napokon dobra vijest znaci bit ce duplo jeftinije a duplo bolje grijanje
@mrki zavisi gdje zivis.
gledam komentare i kontam jesam li prolupao. pa ovo je DOBRA vijest valjda :S
700 tona cumura manje i isto toliko rudara viska!
U Zenici samo parajlije izlaze na referendum sirotinja nece da se zayebaje sa nevaznim pitanjima.
akiju je izgleda muka iako je bosanac.takvi smo mi.garant je sarajlija