Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako su sposobne i pametne, što da ne...
+
jadna firma, kojoj je žena šef... čim bi kamion sa betonom imao udes, one bi se rasplakale i počele histerisati naokolo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
iza svega stoje samo primitivni muski nagoni da zena mora bit potlacena i manje uspjesna od muskarca. nadam se da smo dovoljno napredovali u evoluciji da mozemo pobijediti taj strah i dopustiti mjesto onima koji se pokazu kao najbolji.
A šta ti misliš gdje je ženi mjesto?
@RagibUzoriti sto dalje od takvih likova
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Provjerim ja ovaj clanak i naravno moja predpostavka da je ovo patka za banana zemlje kako bi se dodatno unistile ispostavi se kao tacna. O cemu se radi/ Kompanije poput gore navedenih zaposljavaju zene ali te iste zene nemaju apsolutno nikakvu moc odlucivanja. Ako ima kim kardasijan lijep rukopis i ona moze da radi na tim " visokim pozicijama" Samo je jedan nacin da se dodje do ravnopravnosti. Obrazovanje a ne treptanje okicama :)
AKO SU SPOSOBNE; STO DA NE... ALI DOBAR DIO MORA DA SE UHVATI MIKROFONA
Sta nas briga, sacemo se mi "dobro udavati", samo neka rade 😁
hehehe, muške sponzoruše :)
pošle žene da farbaju jaja, oćel koja da ofarba moja
Nema nista ljepse vidjeti nego sposobnu, samostalnu i uspjesnu zenu. Naravno, dobar izgled je dodatni plus 😀
Kim Kardashian na aparatima...
zene su sposobne ali nemaju prliku da to pokazu mozda negdje ali rijetko imaju priliku
Ne treba pravit razliku, a potrebno je zenama dat bonuse za vrijeme porodiljskog. Ja bi jos dodao da zene ne trebaju da oponasaju muskarce kod oblacenja i da obavezno izbjegnu pusenje. Nema poterbe da budu muskobare da bi se dokazivale. Zasto ne bi zena u leprsavoj haljini bila manager ako je sposobna.
za mene je moćna i osnažena žena koja radi šta god ona hoće, a ne da joj govore ni kompanije ni feministice ni modni časopisi ni nane i bake
Impresivno.....uci u svijet finacija i investicija kojim gospodare muskarci...:D Nije to bilo lako postići...dame su morale biti duplo bolje....:D da bi to ostvarile..:D
sjetim se stare za ze gabor i legendarnog savjeta u vezi muskaraca jednom prilikom novinar je pita za recept kako ovladati muskarcem te vrtiti ga oko malog prsta za za hladano odgovara jednostavno drzis mu stomak punim a jaja praznim ;D
- Do you smell that? - No - Me neither, START COOKING!
To brat moj napaćeni, tako mi iz SDA radimo! Ženi treba da se zna mjesto!
@RagibUzoriti Na čelu kliničkog? :'D
..došlo vrijeme ne zna se više k'o nosi pantalone u kući
zar je to vazno? :D
@kiki..u nekim segmentima jeste :))
PRIKAŽI ODGOVORE (42)
Pfffffffffff žene moćne?! :D Sad će doć ona SheRains ili još gora ona mješanka mirrorce da pametuju. 1, 2, 3, nek počne!
..dokazao si kako se pametuje, ne trebaju ti one
@flashReBoRn A kako to?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)