Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma ja pokupili se iz Slovenije , jer tamo trebaju platiti radnike kolko i treba , pa došli u Gorazde da im napaćeni narod radi mjesec dana za 450 KM.
Iskorištavanje vode je \"čista\" industrija? Idi spavaj... Sve naše banke stalno u gubitku, softver znamo samo malo doraditi od onoga što nam strane kompanije skroje, a mi i servisna industrija... gdje si kod nas sreo iole uslužnog radnika?
jel dosta vise ove prljave, zagadjujuce, po zdravlje i okolinu stetne industrije u nasoj lijepoj bosni i hercegovini. ovu vrstu industrije treba proslijediti dalje istocno i reci ovim \"neka, hvala, mi imamo kapaciteta za mnogo vece poduhvate\" i usredotociti se na cistu visoko-tehnolosku industriju, servisnu industriju, i slicno. bankarstvo, solarna energija, softver, iskoristavanje prirodnih resursa kao npr vode, to su stvari koje trebaju ovoj zemlji i ovom narodu.