Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok je Binga i Hife cijena nece nikada pasti. Zdravo
Ne odlučuju Hifa i Bingo, nego tvoja vlada sa nametnutim premijerom Nikšićem na čelu!!!!!!
Konjina od premijera
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
počinje sa "k", a završava sa "rac"...
Vjerovatno mislis na komarac
Trojka je prevarila glasace i uspjesno do sada uradila slj: - povecali registraciju auta za 100 KM - 100 miliona KM vise svake godine RSu na raspodjeli PDVa, iz dzepa gradjana FBiH. - dali su Ministra financija Dodiku. - dali su UIO Dodiku. - ilegalno osiromasili gradjane FBiH za 100 miliona KM godisnje, dakle gradjani FBiH sada dodatno finansijski pomazu Dodika da radi protiv FBiH i drzave BiH. - omogucili snajperiste na entiteskoj liniji
Mogu očekivati povečanje cjena!!!
Čuj teško kontrolirat provođenje mjera!!! A nije vam teško non stop kontrolirat ugostitelje. Ma ja koče kontrolirat te marže a da ne kažem ko če kontrolirati kladionice one su zastičene kao KIM JONG UN!!
jedno veliko NISTA.
Srbija i Hrvatska? Povećati cijene namjerno, samo kontra eto u inat.
Ograničenje cjena je pogrešno, dugoročno su takve mjere loše za ekonomiju i na kraju za građane.
Sto se tice bilo kakvog olaksanja stanovnicima, BiH je najgora u regionu, a posebno FBIH i posebno neko u njooojzi. Ne treba, a ako se mora, daj da se odugovlaci, daj da se umanji sto vise moze....Iz raznih politickih i etnickih razloga, moze moj post pljuvati ko hoce, al svi znamo da tam di se i Bosnjo pita...polahko, ne mere to tako..
Dok smo mi građani pasivni oni ce gledati kako cijene idu gore i poskupljuje sve i podijelit ce nas ako se mi ne pobunimo jer mi smo utopija izgleda zavrsena niko se nizasta ne buni evo gorivo je vec otislo na 3km nigdje nikoga nisam cuo ni vidio da se buni protiv toga. Ko se ne buni na nepravdu on je necovjek.
mogu ocekivati da nece nista slicno se desiti
Htjede nešto napisati….
Moraju se plaće dizati. Gacka. Ice narod raditi u Hrvatsku a nekamoli u Njemačku da bi jeo. Ne može se najesti od ovih plaća u BiH.
Očekujem Snježanu i sedam orgija
Psokupljenje neka ocekuju to nam je interes nacionalni, nece pdv da spuste jer to ugrozava narod, nece akcize da smanje isto bla bla , vazno da neka kao granica postoji i neke idiotarije
Jao uvjek gledao šta komšije rade. A nikada ne kažemo zašto to rade. Naprimjer Vučko zbog krize da ne izgubi vlast, šta bolje nego dati seljaku salamu da glaba 3 mjeseca. Privremeno sniženje nije riješene već sutanje konzerve nizbrdo.
@DD1234: Preseli u Beograd jednostavno i uživaj u dobrim uslovima u Vučićstanu.
Možemo očekivati samo poskupljenje.
Građani BiH čekaju da im neko saopšti kako mi nemamo mehanizme za umanjenje cijena.....