Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam direktor i bicu vjecno direktor,sta vas briga za moju diplomu,da li je imam ili nemam. Sitne duse i ljubomorna stoka mi zavide na direktorskom mjestu,crknitre svi odreda. A sad vozdra,valja mi 4 miliona obezbijedit da isplatim pare radnicima.U gubitku smo od 180 miliona,ali platit se to vec preduzece,kad moze onom Šojiću preduzece sve placati moze i meni. Hajde uzdravlje,ceka me sofer.
Posto Talgo vagoni koji trunu u Rajlovcu i Velesicima vec godinama?Sta kaze Brankovic,koliko su ono kostali,20 miliona? Sta kaze Nedzad Osmanagic,jesu li ga konacno pronasli u arhivi na Masinskom fakultetu u Mostaru? Koliko je ove godine sekretarica promijenjeno u Zeljeznicama? SDA rules,idemo dalje,dajemo vise !!!