Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako je gledao njoj u dekolte nije ni cudo sto nije izdao racun
da mi je vidjet svojim očima fiskalni izdat u travniku, zenici, bugojnu i tako..pekare i butike po cijeloj bejha ne treba ni spominjati
@wedetricet pa prijavi.ko ti brani.imas broj inspekcije
najveci lopovi u bih su drzavne institucije
u malo većem selu bi našo više radnji bez izdatih računa
udri po sirotinji
pa u Sarajevu bi onda zatvorili 80% pekara, ko je dobio racun u pekari
Predsjednik Vlade manjeg entiteta Radovan Višković neki dan skoro plakao kako više nemaju para. Ovo je prva mjera udariti po pekarama, trafikama i frizerskim salonima dok se ne formira državna vlada pa opet zarone u kredite. Mandati teku, a ništa se nakralo nije.
Najlakse je udariti o sirotinji dok se Laktaski vepar i njemu dobro bliski razasipaju u izobilju.Najlakse je prisiliti ljude da zatvore i da se sele odavde.
ZAUSTAVITE INSPEKCIJE !
Glasali su za fasizam,sad beru plodove svoje gluposti...
Butici i pekare, kad bi oni izdavali račune, penzije bi se mogle komotno uduplati.