Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koliko je svinja genetikom slicna ljudima da imas osjecaj da krkas sam sebe, ma fujj
pitam se po kojem je zakonu "proizvod od pileceg mesa", stari YU je dopustao desetak procenata piletine da bi se tako mogao nazvati:))
kosa, nokti, oci, loj, ko to jos jede??? bolje hljeba i kajmaka namazati nego ovih suho"mesnatih" proizvoda u se trpat
ma solo hljeba ,
jednom sam ko dijete vidjela malca sa kriskom hljeba koju je povegetio:))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Od 200 muslimana koje poznaje ja znam za 150 da jedu svinjetinu. Svi ste vi svijesni toga. Ne serite previse
Zato se i druze s tobom
Znam da je piletina u pitanju ali ima nekih koji pominju svinjetinu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
primjer kvalitete makedonskog proizvoda: boli te grlo odes kod doktora /ice on /a ti propise alkaloid skoplje antibiotik ti popijes citavu tablu nista ti ne pomogne a onda primjenis alternativnu medicinu u vidu bijelog i crvenog luka naravno ubrano iz vlastite baste pojedes malo bijelog luka i malo crvenog bol te prođe brze nego od table antibiotika makedonskih .... PS : LJUDI NE DAJTE DA VAM DAJU MAKEDONSKE LIJEKOVE JER ISTI NEMAJU EFEKTA , MI IMAMO NAS BOSNALIJEK I TO UVIJEK TRAZITE MI SVE IMAMO CAK I VISE NEGO MAKEDONCI I BOLJE , NEGO ONI IMAJU OVE HAHARE STO DOKTORIMA ULETE KOJU STOJU DA BI VAM NJIHOVE LIJEKOVE DAVALI ....... TRAZITE SAMO NASE DOMAĆE PROIZVOĐAČE
Cim vidis cirilicu na artiklu, to ne kupujes ni pod razno.
ja takodjer ne volim njihovo kupiti brete