Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma neka pate. Mogu se i ovce cuvati, njive kopati. Sve neki influenceri,youtuberi, a sela prazna. U Lukomir nece nikad Korona Virus doci.
@Sindikatbotova roboti sve te poslove mogu raditi pa čemu onda? Zbog nostalgije prošlih vremena?
sta nece onih 1% milijardera zaraditi jos duplo ove godine, e bas mi ih je zao
Avijacijska industrija zapošljava preko 65 miliona ljudi, milioni su direktni vlasnici dionica, prevozi preko 4,5 milijarde putnika i ostvaruje preko 600 milijardi dolara prometa. Pogodiće ovo i tebe a kamo li ljude direktno vezane sebični, neobrazovani klocu
Hajd sta fali, svakako ne placaju porez ni na gorivo ni na cijene karata. Samo profitiraju, neka se malo "spuste na zemlju" :)
Bas mi ih je zao.
u penzionom fondu juče su priredili proslavu povodom dolaska korona virusa. kako virus pogađa starije to fond PIO/MIO vidi u ovome dolasku virusa priliku za spas.
pati i moja baba pa niko na klixu da napiše šta o njenim patnjama
sto lete onda kad nema
Cuj i avio kompanije. Pa one prve pocele patiti.
Povaditi pola stolica i pretvoriti u cargo? To je relativno malo posla za uraditi a i za vratiti.
Na više stranica sam procito ovu idiotariju. Aviokompanije su vlasnici tih slotova, tj. termina na raznim aerodromima. Zele li iste koristit ili ne pitaju se oni. Termine ne mogu izgubit jer su otkupljeni i u vlasnistvu kompanija...
Kako lete prazni? Pilote i stjuardese ko je*e, a?
Karte koje su ranije plaćene kompanija mora vratiti samo ako je let otkazan. Letovi se odvijaju, a to što si ti odustao od puta (ili svi) to ne utiče na kompaniju. Oni svakako voze, karte plaćene, zarada je tu, a još bolje prazan avion, nema ljudi, nema kofera, manja potrošnja goriva. Win u svakom slučaju.
Nevjerivatno koliko ljudi mogu biti ranjivi, a nevjerovatno je i to kako mislimo da možemo upravljati planetom a ustvari smo manji od makovog zrna kada se priroda odluci poigrati sa nama.
Samo zaduzit mladu cobanicu i pravac Lukomir. More se bit influencer i u Lukomiru.
Još jedan dokaz koliko je ova civilizacija ukurcu - pod hitno resetovat.