Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bakšiš u kafani cener a paradajz skup ako je 1.5km jer je u drugoj prodavnici 1.4 KM pa ode u drugu.
Jerane ko nije vidio bijes tetke u trgovini kad teta na kasi nema vratiti pet feninga nije ništa vidio 😂😂😂😂😂
Zbog cega ostavljati baksis? Zbog toga sto konobar SAMO radi svoj posao? Zasto ostaviti baksis nekome na pijaci, kad je doticni vec zaracunao sve troskove x2. Onda treba ostavljati baksis i salterusama, i ljekarima, i na racunima za vodu, struju, kiriju... Svaka istaknuta cijena sadrzi sve troskove i zaradju za cijeli lanac ljudi koji stoji iza tog proizvoda.
@Cortado Upravo tako, ako mu ne moze biti nek poveca cijenu usluge/proizvoda za onoliko da pokrije nedostatak..
Ako nemas nista u sebi cime ces nekoga ocarati, onda moras kupiti da imas bar na sebi.
Uvijek sam govorio, dabogda svi imali milion godišnje, a ja 100.000 (po sadašnjim vrijednostima) i ja ću biti zadovoljan, a većina tih milionom bi dolazila i pitala može li im se dati još koja hiljada.
https://www.klix.ba/lifestyle/putovanja/sanski-most-grad-na-devet-rijeka-i-sa-dzamijom-sa-cetiri-munare/200107105
Zato sto smo kompleksasi
i dileri te počaste dobrom robom jednom dva puta da te navuku pa te udaraju po ušima
Kakve ebene kune valjda KM-a!
cuj ako je racun 72 ...80 i uredu je...al u qrcu ako je 79 mogu dati 80 i reci u redu je da je 78 cekao bih 2 km
nisam dovoljno bogat da bih kupovao jeftine stvari, drzim se te izreke kad su u pitanju hrana, auta, bijela tehnika itd...a sve ostalo ide sto nize moze