Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato što su Ameri najavili povećanje proizvodnje. I hvala im.
Ameri proizvode nenormalalnu kolicinu goriva...zahvalite se njima
😂😂a jesu ih ameri naguzili!!!!!
Neil deGrasse Tyson je rekao Vanzemaljska napredna vrsta bi se iznenadila ubijamo jedni druge zbog energije zakopane ispod pijeska a pored beskonačne energije zvijezda
Nafta je i razlog pokolja u Palestini a vjerovatno i u Sudanu. Imam poznanika rade u call centrima i traže investitore za američke naftne bušotine. Dobro zarađuju malo je reći dobro. Ja se takvog hljeba ne bih rado najeo, i srećom ne radim taj posao nego crnčim a opet sam vezan za vožnju i naftu... Živim za dan kada krene sve na struju i da ljudi proizvode sebi sa panelima i koječime.
loše prognoze za rast ekonomije, kako evropske tako i kineske dovele su pada cijena, jer se ne predviđa povecana potraznja, sta vise, smanjenje potraznje.
Da bi se bogati obogatili. Svi koji trguju naftom znaju sta znaci potraznja i ponuda i momenat kada se pogoduje onima koji ne znaju sta i koliko imaju.
Cijena pada ali kod nas jok...akb..
Po ovim cijenama za barel cijena kod na treba da bude Max 2 km zna 1 litar
Amerika se upinje i rukama i nogama da stabilizuje situcijau al ih Rusi satiru na polju propagande pogotovo na Balkanu. Fejk njuz i botovi rada posao, svi vjeruju da je nafta skupa zbog amerike a sve više vjeruje da je Zelenski zapravo napao Rusiju.
Stablizuje situaciju? tako su stabilizvoali situaciju i 1992 prije rata kad su sve 3 strane potpisali Kutiljerovn plan pri tome da znamo da je tajn plan bio vrlo povoljan za Bosnjacke nacionalne interese jer su Bosnjaci imali lokalnu opstinsku vlast na 44% BIH umjesto 23% po dejtonu, da ne pricam da su oni autori Korone, isisa, alkaide a rusi se bore protiv toga,
Da bi milijarderi kupovali jeftinije a onda dobro profitirali kada poraste cijena
biden hvata zadnji voz. ameri povecali proizvodnju. slozili se ili ne, zapad tj iskljucivo amerika diktira ekonomiju. nikakve kine abu dabiji seici samo amerika
Sve Amerika ne valja , sad bi vam benzin bio 3 , 50 km
Klix ce srediti da ne budu vise u padu
klixu krivo sto je u padu, nadao se nekom rastu da ima obezbjedjenih clanaka o poskupljenjima i problemima gradjana u narednom periodu.
Još bi samo dodao da su iz OPEC+ danas napali Rusiju da mora objaviti podatke koje skriva kako bi zaobilazila sankcije tako da njeni partneri uopšte nemaju tačne informacije koliko Rusija izvozi. Postoje portali koji to prate al podataka iz Rusije je sve manje pa ovi glupi mogu rezati proizvodnju u nedogled neko se dogovora očigledno ne drži.
a kod nas cijene miruju hahah
Zašto cijene goriva ne padaju