Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čekaj jaro, plina nema jer norveška popravlja svoj plinovod, jer je eu potrošila svoje plinske rezerve, jer su ameri usmjerili ukapkjeni plin ka aziji. Zato su skocile cijene plina na zapadnoj berzi za 10x. Zaključak, kriv je Putin. 😂 Daj ba odvadite malo.
Grabovadraga Samo pazi se da se bošnjaci ne ujedine sa srbima i napravimo od Zagreba drugi glavni grad Srbije.. Ti misliš da vama srbi vjeruju, pa nisu oni ludi ko Bošnjaci, kad su vidjeli kako ste naghuzili Bošnjake u prošlom ratu koji su bili na vašoj strani u svakom ratu znaju šta bi tek njima uradili. A kad se tiče.prostora pa Bošnjaci su na 45% urbane sredine kamen i šuma zna se za koga su.
Ko drugom jamu kopa sam u nju pada. I neka.
Plin i nafta su glavno oružje, koje Putina drži na vlasti. On sigurno ne bi imao milosti zatvoriti ventil, ali onda je zatvoren i dotok novca. EU ima LNG terminale, a dali je to dovoljno. Mislim da je Hrvatska sa svojim LNG napravila dobru stvar.
Čitava priča oko zabrane gradnje Severnog toka je krenulo od Amerikanaca zato što su oni hteli da prodaju svoj plin koji je po ceni skuplji od ruskog plina.Zato su se bunili zbog gradnje toka koji prolazi kroz Bugarsku pa dalje ka državama EU.Drugo neće Rusi više da gube vreme i živce sa Ukrajincima i tim delom toka jer su države EU platile redovno snabdevanje plinom i Putin hoće da to 100% obezbedi.
Uskoro će biti subvencija na ugalj
Rusija klizi u rat sa Kinom. Dovoljno je pogledati trenutno stanje u kineskoj industriji i shvatiti da su to prirodni neprijatelji.
Kolko god da se ne vole oni će vječno čuvati ledja jedno drugom a da zarate nema šanse.
zatvaraj putine nedaj im oka otvorit nek i oni osjete kako je nama bilo
Ko ima plin, naftu i onu novu raketu, na njega laju al izdaleka*
Putin se umorio od podvala, realno.
Proba Putin da vidi reakciju drugih ali nije glup da piša u bunar iz kojeg pije. Bude li zatezao s plinom, Evropa će pronaći alternativu. Živjelo se prije bez plina i on to zna. Zato nek' se previše ne raduju ljubitelji Rusije.
Rusi se tek prebacuju na Azijsko trziste koje je 10 puta veće. Čak I glavni grad hoće da izmeste u Aziji. Ne zavise vise toliko od jEvrope!
Rusi su ba najjaci
Rusi su pametni tu nema dvojbe.. karayu cijeli evropu..moze im se...
Jbg Evropa godinama za svaku sitnicu lupa Putinu svakojake sankcije, pa mora si covjek dati malo oduska .
Uvjek se ispostavi da je Amerika bila u pravu. EU ne smije biti ovisnik o Ruskom plinu pa tako ni pod politickim uticajem . Ruski plin da , ali ne broj 1 . Ima i drugih dobavljaca. Evropa jeste velika ekonomija ali je politicki patuljak. SAD su jos uvjek bitan partner za EU.
Bolje da Putin zavrne nego da svabe odvrnu...
Hahahahaha
Hahaaaahahaaaa kraljuuuuu
znaci Gazprom propustio priliku da dodatno zaradi hahaha znaci rusima ne trebaju pare dzaba vam sankcije!!
Posmrzavace se cijela EU zbog zelene buducnosti.