Važna stavka
102

Zaštita od nepredvidivosti: GRAWE osiguranje imovine kao odgovor na ekstremne vremenske neprilike

GRAWE osiguranje imovine
GRAWE osiguranje imovine
Posljednjih godina, svjedoci smo sve češćih i intenzivnijih ekstremnih vremenskih uslova i klimatskih promjena širom svijeta. BiH i region nisu izuzetak ovog trenda. Poplave, suše, oluje i druge prirodne katastrofe postale su alarmantan podsjetnik na ranjivost naše imovine i okoline.

U ovom kontekstu, osiguranje imovine postaje sve važniji alat za zaštitu od nepredvidivih vremenskih uslova i neizbježnih posljedica koje oni donose.

GRAWE osiguranje nudi širok spektar paketa osiguranja za vašu imovinu s brojnim pogodnostima. Bez obzira na vrstu doma koji posjedujete, imaju pravu opciju. Njihova paleta paketa započinje povoljnom cijenom od 0,54 feninga po kvadratu za osnovno osiguranje doma.

Za one koji žive u stanovima, kućama ili domaćinstvima, GRAWE nudi fleksibilnost izbora. No, ono po čemu se ističu jeste njihov TOP PLUS paket koji se smatra jednim od najkompletnijih na tržištu osiguranja imovine. Ovaj paket omogućava osiguranje vaše kuće po cijeni od 1,70 KM po kvadratu, pružajući potpunu zaštitu i osjećaj sigurnosti.

Svjesni da sve više mladih bračnih parova ulaže svoje financijske resurse u kupovinu stanova te se suočava s izazovima vraćanja kredita, GRAWE osiguranje razumjelo je ovu potrebu i razvilo poseban paket osiguranja malih stanova.

Ovaj paket je prilagođen manjim kvadraturama stanova i pruža obuhvatnu zaštitu po cijeni od 39,20 do 78,40 KM godišnje. To znači da za samo 11 feninga dnevno, odnosno 39,20 KM godišnje, možete osigurati građevinski dio stana i cijelo domaćinstvo.

Mnogi od nas ulažu dugotrajne napore u stvaranje domova, poslovnih prostora i drugih vrijednih imovinskih resursa. Ekstremne klimatske promjene ne bi trebale narušiti te planove i investicije. Osiguranje imovine u svjetlu ekstremnih klimatskih promjena nije samo pojedinačna mjera zaštite, već i doprinos globalnom održivom razvoju.

Podržavajući i koristeći usluge osiguravajućih kompanija koje promovišu ekološki osviještene prakse, kao što je GRAWE osiguranje, potičemo poslovne modele koji se bore protiv klimatskih promjena i pomažu u smanjenju njihovih posljedica.

Prepoznavanje potrebe za osiguranjem imovine postaje sve značajnije u Bosni i Hercegovini. Ako ste i vi prepoznali važnost ove zaštite, GRAWE osiguranje vam stoji na raspolaganju. Posjetite njihovu najbližu poslovnicu kako bi vam pružili detaljnije informacije ili jednostavno posjetite njihovu web stranicu kako biste se upoznali s raznolikim paketima osiguranja imovine koje nude.

Vaša imovina zaslužuje najbolju zaštitu, a GRAWE je tu da vam je pruži.