Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo vi cekajte, mozda i vama vehabije otvore neko nalaziste nafte.
bogami turci u ovim komentarima su vas srbi danas dotukli ove vase replike su samo komentari ocajnika koji su u biti jos sam na jeziku jaki
@srbinu Jesi ti svjestan budalastinja koje valjas? Kazem ja da vam se makar 1 mm primac mentalitetu Tuzlaka, i svemu onom sto ljude cini covjekom a po tvom iskazu ti ne da se nisi primakao ljudima ti si otiso skroz u p.m.
@front samo ti ime kaze vi ste jos u nekakvim ratovima niko vise nije naivan da vam povjeruje da se multietnicni u Tuzli biti Srbin znaci biti Bosanac pravoslavne vjeroispovjesti a to moras priznati nije isto znam i takve napaceni ljudi pricaju neke nebuloze o suzivotu a ne smije slavu da slavi...sto je mogao cak i za vrijeme komunizma kada nas prihvatite ovakvima kakvi jesmo a ne kakvi bi vi zeljeli da mi budemo...onda mozemo pricati o multietnicnosti u Tuzli
Apsolutno si u pravu. I __K_a_b_u_l__ je nekada bio metropola u punom smislu te riječi,a vidi ga danas. _S_a_r_a_j_e_v_i_a_k_i_s_t_a _n_ ga prati u stopu. _M_o_s_t_a_r_ je živi dokaz tvojih riječi. Ma ni slijepac ne može ne vidjeti razliku izmedu dvije obale nekada jednog grada. Slažem se sa tobom! Sa njima samo tonemo na dno. Stoga je najbolje da idemo svatko sebi. P.S. I ti si u pravu HZ HB, sreća je da nemaju nafte. I u zemljama gdje ju imaju ne znaju s njom raspolagati. To svakako nije za njih. Morao bi im doći Amerikanac ili netko da s naftom upravlja. Preko 50% ih je funkcionalno nepismeno. Nafta bi im samo zakomplicirala stvar. Bolje je ovako.
naucnik:..braca muslimani, pod snaznim uticajem selafijskog pokreta poalko i sigurno ZAOSTAJU .. i drustveno i ekonomski .. ponovo se pokazuje kao na slucaju PAKISTANA i INDIJE da islamska religija nemoze da prati razvitak savremenog drustva , tako da cemo kroz dvadesteak godina imati nerazvijeni islamski dio i razvijeni hirscanki dio BOSNE, nesto slicno kao u UGANI danas ..\" --- Apsolutno si u pravu. I __K_a_b_u_l__ je nekada bio metropola u punom smislu te riječi,a vidi ga danas. _S_a_r_a_j_e_v_i_a_k_i_s_t_a_n_ ga u stopu. _M_o_s_t_a_r_ je živi dokaz tvojih riječi. Ma ni slijepac ne može ne vidjeti razliku izmedu dvije obale nekada jednog grada. Slažem se sa tobom! Sa njima samo tonemo na dno. Stoga je najbolje da idemo svatko sebi.
@HR MO ... djesi ti bio za vrijeme rata jado? kolko majke ti imas godina?
@SRB-IN ... vi u PC-u ne vidite dalje od nosa. pa sta vi znate ko napreduje kad vam je tata mile odredio sta cete da gledate na tv-u u smrdistanu...OVCO!
nece turci po dodiku, nego ce ga po tebi opaliti@Dragan-e ...kad ti osmanlije uvale HOHOHOHOHO
NAUCNIK je u pravu ...nigjde gdje su zivjeli pripadnici islama i neke druge religije se nije desilo da islam napreduje, uvjek je islam donji .. od jeverja, preko hriscana pa sada do hindusa .. NA ZALOST ALI JE TAKO .. jedjni covjek koji je uspio da razvije muslimansku zajednicu je TITO i taj eksperiment pod komunistima [znaci nema religje] je u popunosti bio uspio ..
Bravo naucnik, haj se sad isamaraj i nahrani pernatu zivinu..
\"Bijeljina prestigla Tuzlu\" kakve vi samo ovdje viceve pricate....hahahahahha sa jednom selendrom on poredi Tuzlu. Tuzla je danas ljepsa nego ikad. Nego da ste se mentalno makar milimetar priblizili Tuzlacima za vas bio bio uspjeh....
..braca muslimani, pod snaznim uticajem selafijskog pokreta poalko i sigurno ZAOSTAJU .. i drustveno i ekonomski .. ponovo se pokazuje kao na slucaju PAKISTANA i INDIJE da islamska religija nemoze da prati razvitak savremenog drustva , tako da cemo kroz dvadesteak godina imati nerazvijeni islamski dio i razvijeni hirscanki dio BOSNE, nesto slicno kao u UGANI danas ..
imas sada DemoFest...Stereo MC\'s, Fun Lovin\' Criminals, Kiril, New Young Pony Club...i jos gomilu demo bendova.... Free upad na Kastelu sa najboljim ozvucenjem i efektima je stvarno nesto sto se ne propusta!!!
@SRB-IN Ko te to uznemirio, ko diro?? Napisi sebi da ti je Bjeljina Las Vegas, rs- Amerika, Tata Dodik- Kralj, Car, Sah, Idol, on ti nista ne krade, to je Robin Hud.. i uzivaj u toj ljepoti. Ne treba ti sa-x i Sarajevo to je jad cemer teheran vehabije ovo ono.. haj ti na opanak-x ljepse ti je tamo ti si veliki srbin pripadnik nebeskog naroda