|

Zajedno na EURO 2020: NS BiH i ZiraatBank BH produžili saradnju

Zajedno na EURO 2020: NS BiH i ZiraatBank BH produžili saradnju
14
Sponzorirani članak
1.11.2019. u 16:26
0
komentara
14

dijeljenja
1/7 Foto: D. S./Klix.ba
2/7 Foto: D. S./Klix.ba
3/7 Foto: D. S./Klix.ba
4/7 Foto: D. S./Klix.ba
5/7 Foto: D. S./Klix.ba
6/7 Foto: D. S./Klix.ba
7/7 Foto: D. S./Klix.ba
ZiraatBank BH i Nogometni/Fudbalski savez Bosne i Hercegovine danas su zvanično potvrdili nastavak uspješne saradnje.
Sponzorski ugovor u prostorijama NS BiH potpisali su Yusuf Dilaver, predsjednik Uprave ZiraatBank, i Adnan Džemidžić, generalni sekretar bh. kuće fudbala.

"Ziraat Bank već 23 godine pokušava na svaki način da doprinese ekonomiji ove zemlje. U svim zemljama u kojima poslujemo predstavljamo se kao banka, koja je više od banke. BiH je možda i najbolje mjesto kojem i priliči ova definicija da smo više od banke. Odnosno u BiH ne doprinosimo samo ekonomskom stanju, nego i njenom kulturnom, sportskom i društvenom životu. To činimo 23 godine i radićemo to u budućnosti. Iskreno ću reći, a nadam se da niko to neće pogrešno razumjeti, ovo partnerstvo sa NS BiH je možda i najbitnije za nas i meni najdraže. Naglasio bih da vrlo emotivno doživljavam svaki uspjeh NS BiH, odnosno našeg fudbalskog tima, isto tako se ražalostim kada je u svaki neuspjeh. Ustvari ne razdvajam moj nacionalni tim, od tima BiH. Nadam se da ćemo zajedno svjedočiti veoma uspješnom periodu", istakao je Dilaver.

Džemidžić se zahvalio Dilaveru i ZiraatBank na povjerenju koje sponzorskim ugovorom ukazuje povjerenje NS BiH već sedam godina.

"Ovo partnerstvo ima dimenziju prijateljstva, koje će se nadam nastaviti i nakon ovog ugovora. Naravno da nam puno znači pomoć ZiraatBank u svakom pogledu, ne samo sportskom, nego i prijateljskom i u pogledu savjeta i dobre orijentacije za naše razvojne puteve, kojima ovaj savez ide. Mislim da smo uspjeli da napravimo sinergiju onoga što nam treba, imamo veliku banku iza sebe, zaista sigurnog partnera, s kojim ćemo nastojati da i dalje idemo pravim putem. Zaista mislim da imamo zajednički cilj, uvijek nam je cilj postići najbolji rezultat", istakao je Džemidžić.

Džemidžić i Dilaver su izrazili nadu da će zajedničkim snagama NS BiH i ZiraatBank fudbalska reprezentacija BiH izboriti nastup na Evropskom prvenstvu 2020. godine.
Džemidžić je Dilaveru, nakon potpisa ugovora, poklonio dres bh. reorezentacije s brojem sedam i natpisom ZiraatBank na leđima, što simbolizuje sedmogodišnji period uspješne saradnje. Dilaver je uzvratio prigodnim poklonom.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Komentari na članak su isključeni.